Schrijf je gratis in

en je wordt op de hoogte gehouden zodra we een nieuwe woning gevonden hebben!

Hoe werkt het?

HuurExpert.nl brengt het totaalaanbod van alle huurhuizen in Nederland in kaart. HuurExpert.nl is dan ook een zoekmachine en geen makelaar.

HuurExpert.nl verzamelt het huuraanbod van verschillende websites op één overzichtelijke website. Het afzoeken van tientallen websites is dus niet meer nodig, dat doet HuurExpert.nl 24 uur per dag voor jou. Het aanbod wordt continu uitgebreid en is daarom altijd actueel.

HuurExpert is dan ook een soort zoekmachine en geen makelaar of verhuurder. Bij de gevonden woningen kan er middels een link direct doorgeklikt worden naar de originele website waar de woning gevonden is, om zo in contact te kunnen komen met de makelaar of verhuurder.

Ik zoek een huurhuis, hoe kan ik beginnen?

In drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Inschrijven
Met een account heb je toegang tot het grootste aanbod van huurwoningen in heel Nederland!

Stap 2: Inloggen
Na je registratie ontvang je direct een e-mail met je inloggegevens. Zodra je ingelogd bent, heb je toegang tot alle huurwoningen en met meer informatie.

Stap 3: Vind een huurwoning
Vanuit het aanbod kun je middels uitgebreide zoekfilters en het zoeken via de kaart, je ideale huurwoning vinden. Je kunt ook meerdere zoekprofielen aanmaken met opgeslagen zoekfilters.

Hoe krijg ik meer informatie over een huurwoning?

Zodra je ingeschreven bent bij HuurExpert.nl, kun je alle beschikbare informatie van een huurwoning bekijken. Via een link in bij woning kom je uit op de originele website waar de huurwoning gevonden is. Daar vind je de uitgebreide informatie en een manier om de verhuurder te benaderen.

Gezien wij enkel het aanbod van verschillende websites verzamelen, beschikken wij niet over meer informatie dan er getoond wordt. HuurExpert.nl kan daarom geen extra informatie over de woningen verschaffen.

Wat zijn mijn kansen bij HuurExpert.nl?

HuurExpert.nl is 24/7 bezig om het volledige aanbod aan huurhuizen van Nederland te verzamelen.

Zo maak jij meer kans om snel de ideale huurwoning te vinden. Met name in de huurmarkt is dat van groot belang, gezien de vraag vele malen groter is dan het huuraanbod.

Hoe snel mag ik resultaat verwachten?

Het aanbod van HuurExpert.nl wordt gevoed door verschillende bronnen.
Om deze reden is er een vergrote kans om sneller de gewenste huurwoning te vinden.

Er is echter geen standaard tijd waarin de ideale huurwoning gevonden wordt, dat kan varieren van enkele dagen tot weken. Het resultaat is namelijk sterk afhankelijk van een aantal factoren (de plaats, je wensen/eisen, etc.).

Gezien de verschillende (externe) factoren die van invloed zijn op je zoektocht naar een huurwoning, kan HuurExpert.nl geen garanties afgeven m.b.t. de periode waarin je een huis vindt. Wij kunnen enkel garanderen dat wij onze uiterste best doen om met onze website jouw kansen te vergroten.

Wat is het telefoonnummer van Huurexpert.nl

Omwille van de efficiëntie van onze bedrijfsvoering geven wij er de voorkeur aan, per email te communiceren. Zo kunnen wij de prijzen van onze diensten zo laag mogelijk houden.

Wij streven er naar je email binnen één werkdag te beantwoorden.
Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website.

Ik heb de activatie e-mail niet ontvangen

Heb je de e-mail met inloggegevens niet ontvangen? Controleer dan even de SPAM (ongewenste e-mail of junkmail) map, het kan zijn dat de e-mail daarin beland is.

Kun je de e-mail ook niet in de SPAM-map vinden, neem dan contact op middels het contactformulier, geef hierbij ook direct je persoongegevens en datum en tiidstip van je inschrijving door.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Je kunt je gegevens zelf weer opvragen.

Op de inlogpagina kun je klikken op wachtwoord vergeten. Vul het e-mailadres in waarmee je je hebt ingeschreven op HuurExpert.nl en klik op 'Verstuur'.

De inloggegevens worden je per e-mail toegestuurd.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Je dient ingelogd te zijn om het opgegeven e-mailadres te wijzigen.

Vervolgens zie je rechts in het menu je naam staan, wanneer je daar met je muis op staat, kun je doorklikken naar Mijn gegevens om het e-mailadres aan te passen.

Ik heb betaald maar ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?

Als de iDeal-betaling vroegtijdig wordt afgebroken, kan je de account niet activeren. Kijk daarom eerst je bankrekening na om er zeker van te zijn dat het geld niet is afgeschreven.

Is het geld wel afgeschreven van je bankrekening en je niet kunt inloggen, neem dan contact op met ons via het contactformulier.

HuurExpert.nl zal er dan snel voor zorgen dat het probleem wordt opgelost.

Hoe verwijder ik mijn account?

Je dient ingelogd te zijn om je account te kunnen verwijderen.

Vervolgens zie je rechts in het menu je naam staan, wanneer je daar met je muis op staat, kun je doorklikken naar Mijn gegevens om je account te verwijderen.

Vervolgens vind je rechtsonder een opvallende rode button Account verwijderen.

We horen graag wat je vindt van HuurExpert.nl

Heb je opmerkingen of suggesties?
Laat het ons weten!