Zoek je een huurhuis?

Gratis account aanmaken

Vul hieronder je gegevens in om een gratis account aan te maken.

Met een gratis account kun je zoekprofielen aanmaken en dagelijks e-mails ontvangen met nieuw gevonden huurwoningen die HuurExpert.nl, iedere dag en nacht voor jou verzamelt uit diverse bronnen en samenwerkingen, wij zijn zelf dus geen makelaar of bemiddelaar. Met onze dienst beschik jij over een zo compleet mogelijk overzicht van huurwoningen uit heel Nederland.

Ook kun je op ieder gewenst moment je gratis account omzetten naar een betaald account, zodat je toegang hebt tot meer informatie bij woningen en de mogelijkheid om in contact te komen met de verhurende partij, het contact verloopt rechtstreeks.

We zetten nog even op een rijtje wat je van ons kan verwachten

Over HuurExpert.nl

HuurExpert.nl brengt het huuraanbod in Nederland zoveel mogelijk in kaart. HuurExpert.nl is geen makelaar met een eigen huuraanbod, maar voornamelijk een soort zoekmachine. HuurExpert.nl bemiddelt ook niet tussen woningzoekenden en verhuurders. HuurExpert.nl streeft er naar om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van het huuraanbod in Nederland, om de consument te faciliteren in een zoektocht naar een geschikte huurwoning.

Verhuurders hebben daarnaast ook de mogelijkheid om hun eigen aanbod binnen HuurExpert.nl te plaatsen. HuurExpert.nl bevat daarom zowel een verzameling van het externe huuraanbod in Nederland, als een aanbod dat verhuurders rechtstreeks plaatsen.

Contact met de verhuurder

Het overgrote deel van de woningen biedt de mogelijkheid om een bericht te versturen naar de verhurende partij. Berichten komen rechtstreeks bij hun binnen waarbij het contact daarna zonder tussenkomst van HuurExpert.nl geschiedt. Eventuele reacties komen dan ook rechtstreeks in je eigen mailbox binnen wanneer de verhuurder interesse heeft in jou als kandidaat. Daarnaast eisen sommige verhuurders en makelaars een aparte inschrijving om contact te krijgen. Neem de eventuele website van de verhuurder dan ook goed door.

HuurExpert.nl brengt enkel zoveel mogelijk de bekende contactgegevens van de verhuurders in kaart. HuurExpert.nl heeft niet altijd een rechtstreekse samenwerking met de verhuurders. HuurExpert.nl kan dan ook niet garanderen dat de contactgegevens van de externe verhuurders juist zijn of dat de verhuurders reageren. Raadpleeg altijd zelf de voorwaarden van de externe verhuurders.

Actualiteit van de huurwoningen

Het overzicht van huurwoningen wordt meerdere malen per dag bijgewerkt om zo up-to-date mogelijk te zijn. Wanneer wij weten dan een woning verhuurd is, verwijderen wij deze direct van onze website. HuurExpert.nl is echter afhankelijk van de informatie die makelaars en verhuurders verstrekken. Uiteraard zetten wij ons enorm in om alle informatie zo kloppend en up-to-date mogelijk te houden. Ook streven we er voortdurend naar om onze software te verbeteren. In principe worden veranderingen uiterlijk binnen 24 uur, maar wel zo spoedig mogelijk, geüpdatet.

Ook helpen gebruikers ons hierbij. Een fout bij een woning kan eenvoudig gemeld worden, middels de knop ‘Fout melden’ bij de woning. Binnen één werkdag, vaak dezelfde dag nog, gaan wij er direct mee aan de slag om de kwaliteit nog beter te kunnen waarborgen.

Consumentenrecht

Het herroepingsrecht voor consumenten is beperkt tot de abonnementsperiode dat nog niet is benut. Na het account te activeren hebben consumenten vanaf het moment van betaling veertien dagen lang recht om je betaalde account te herroepen. Je betaalt alleen voor de periode dat je gebruik hebt gemaakt van je account binnen de herroepingstermijn. Die kosten brengen we naar rato in mindering op het betaalde abonnementsbedrag.

Maak je dezelfde dag van betaling gebruik van het herroepingsrecht? Dan brengen wij in principe niets in rekening.

Je zit niet vast aan langdurige abonnementen of een extra opzegtermijn

Je neemt een abonnement af voor een geselecteerde contractsperiode die steeds met dezelfde contractsduur wordt verlengd. Je kunt op ieder gewenst moment je account opheffen en hoeft dan alleen nog af te wachten tot je contractsperiode afloopt. Daarna komt er geen extra opzegtermijn bij.

Opzeggen kun je eenvoudig zelf doen met een druk op de knop via Mijn account of door ons een mailtje te sturen. In dat geval maken wij de opzegging in één werkdag voor je in orde, vaak dezelfde dag nog. Bij een opzegging ontvang je altijd een bevestiging. De opzegging geldt direct van het moment van bevestigen, er is dus geen opzegtermijn. Zodra het account opgezegd is, zullen er geen nieuwe periodes meer in rekening gebracht worden.

Meer informatie? Raadpleeg onze informatiepagina en onze toepasselijke algemene voorwaarden.