Over HuurExpert.nl

Wat doen we?

Wanneer je een huurwoning zoekt, weet je dat dit een lange, moeilijke en frustrerende zoektocht kan zijn.

In veel plaatsen in Nederland is er een tekort aan huurwoningen waardoor het soms erg moeilijk is om een huurwoning te bemachtigen.

Uit persoonlijke ervaring weten wij hoe moeilijk het vinden van een huurwoning is, en wilden dit daarom makkelijker maken. Er zijn veel websites die eigen aanbod hebben, wat de zoektocht nóg moeilijker maakt. Om een goede kans te maken, zou je als woningzoekende dagelijks, of meerdere malen per dag, al deze websites af moeten gaan.

Dit kost niet alleen veel tijd, maar kan er ook voor zorgen dat je vaker achter het net vist omdat je de woning gemist hebt of te laat gevonden hebt (op die ene website).

Met name dit probleem proberen wij met onze diensten te verhelpen.

Hoe werkt het?

Wij verzamelen meerdere malen per dag het huuraanbod van Nederland. Zo brengen wij zoveel mogelijk het totaalaanbod van alle huurhuizen in Nederland in kaart. HuurExpert.nl is dan ook een zoekmachine en geen bemiddelaar of (verhuur)makelaar.

Door de jaren heen, hebben wij onze programmatuur steeds verder verbeterd om de huurwoningen zo up-to-date en zo schoon (bijvoorbeeld geen dubbele) mogelijk te houden.

Wanneer je je inschrijft op onze website, kun je een zoekprofiel (of meerdere zoekprofielen) aanmaken. Zodra wij huizen vinden die overeenkomen met jouw wensen, sturen wij dat per e-mail naar je toe. Je kunt zelf bepalen hoe vaak, de meeste kiezen ervoor om dit dagelijks te ontvangen. Dan heb je iedere ochtend vroeg een lijst met woningen die matchen.

Lekker makkelijk, scheelt je weer een halve dagtaak websites afstruinen, dat hebben wij al voor je gedaan. Het aanmaken van een account en het ontvangen van deze e-mails is gratis. Wil je meer informatie over de woningen, dien je te beschikken over een betaald account.